Fra Japan

Jeg har ikke haft tid til at skrive denne blog siden januar. Det er fordi jeg havde travlt for med at flytte til Japan og for at vænne mig til at bo i Japan.

Jeg har fået et job hos et miljørådgivningsfirma i Japan. Jeg er meget glad for at få det. Jeg kan bruge nogle dele af min uddannelse, som jeg fik på universitetet i Danmark, til jobbet. Min kæreste L er også glad for at jeg fik jobbet. Vi skal finde en ny mulighed for at bo sammen igen. Jeg synes tror at min joberfaring, som jeg kan få hos miljørådgivningsfirmaet, bliver en hjælp for den nye mulighed (vil åbne nye muligheder fremover).

Jeg er glad for at bo sammen med mine min familie, at kunne møde mange mine mine mange venner, at kunne spise japansk mad hver dag og for at kunne have en lysere og varmere vinter. Men selvfølgelig savner jeg jer. Og jeg er bange for at glemme mange ting, bl.a. en tænkning tankegangen, en kultur kulturen og det danske sprog, som jeg har lært i DK.

Jeg købte min nye mobiltelefon. Jeg kan lytte til musik med mobiltelefonen ved at gemme nogen noget musik til en et micro SD kort. Jeg lytter tit til denne sang. Denne sang går får mig til at
tænke tilbage på mit mine 4 års liv i DK.
http://www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE

Jeg forstår ikke hvad sangteksten rigtigt mener betyder og eller hvad Coldplay vil oplyse med sangteksten, selv om jeg læser den. Det er fordi jeg er ikke kristen. men jeg føler et slags håb til mit næste "livstrin".

Post a comment

Private comment

Profile

syltetoejsglas

Author:syltetoejsglas
Hej. Jeg er "Syltetoejsglas". Jeg er japaner. Jeg er blevet færdig med min kandidatuddannelse i Danmark. Nu er jeg i Japan og venter på at starter mit nye job. På denne blog vil jeg skrive om mit daglige liv på dansk og engelsk. Både almindelige kommentarer og rettelser af mine danske skrifter er velkomne.
-------------------------
Hello. I'm "Syltetoejsglas (= "jam jar" in danish)". I'm japanese. I'm finish my master course in the university in Denmark. Now I'm in Japan and waiting for starting my new job. I'll write about my daily life in English and danish in this blog. Both ordinary comments and corrections of my english writing are welcome.

Thank you for visiting!
Category
Calendar
11 | 2018/12 | 01
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- - - - - - 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 - - - - -
Latest journals
Latest comments
Search form
Link
Monthly archive
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR