Familiesammenføring

Har I set på fjernsynenet eller i avisen at det bliver sværer at få familiesammenføring i Danmark?

Nu skal udlændingene bestå en indvandringsprøve for at få familiesammenføring. (Se her: http://www.nyidanmark.dk/da-dk/Ophold/familiesammenfoering/aegtefaeller/indvandringsproeven/indvandringsproeven.htm) Ifølge denne hjemsidde: Det er er der 70 spørgsmål i alt, som man skal svare på: 40 spørgsmål, som tester danske sprogkundskaber, og 30 spørgsmål om det danske samfund. For at bestå prøven skal der være svaret rigtigt på mindst 28 spørgsmål i sprogprøven og 21 spørgsmål i vidensprøven. Vi skal blive være opmærksomme på at ansøgere, som gerne vil have familiesammenføring, har normalt aldrig boet i Danmark. Hvordan kan de lære dansk og lære om det danske samfund nok inde i deres hjemlande? Jeg er heller ikke sikkert på at jeg, som har boet i Danmark i 4 år, kan bestå prøven (Jeg har ingen plan om at tage prøven).

Desuden diskuterer regeringen andre fordringer ordninger. Regeringen vil indlede et pointsystem. Det vil sige at udlændingenes uddannelsesbaggrund, joberfaringer og sprogevner konverteres til deres egne pointer, og kun udlændingene med deres høje pointer høje nok point kan have familiesammenføring og bo i Danmark sammen med sin partner.

Jeg er enig at den danske regering kræver har brug for sådan et system til udlændinge, som søger Greencard ordningen.Det er fordi mennesker, som gerne vil have Greencard, vil gerne (eller skal) arbejde i DK. At arbejde i DK betyder at betale skatte for at støtte det danske samfund. De skal være højt-uddannet, tale godt dansk, og have en høj kvalifikation.

Men Jeg er ikke enig i det til udlændinge, som søger familiesammenføring. Det er alt for meget. Det er fordi mennesker, som gerne vil have familiesammenføring, vil bare gerne vil bo sammen med deres danske kone/mand ægtefælle.

Hvis regeringen ikke gider at støtte dem med skatte, kan regeringen gøre alle sociale tjeneste for dem "ugratis", bl.a. sygeforsikring, og kan regeringn går gøre at den danske kone eller mand ægtefælle til at låve love 100% passe på dem 100% med egnen penge. Regeringen kan kræve at den danske kone eller mand ægtefælle skal forberede for penge for til at dække hendes/hans sin udenlandske partners sociale tjenester.

Måske regeringen håber at undgå sådanne sager med den nye krav, f. eks. en udlænding fra et fattigt lande gifter sig med en alene dansker for at sende penge til hendes/hans sin familie, eller en nydansker gifter sig med en udlænding, som bor nydanskerens hjemland, og bringer med alle hendes/hans hele sin familie med, osv. Men det tror jeg jeg tror det er umuligt at undgå at udlændinger kommer ind til Danmark. Det er fordi Danmark deltager i EU. F.eks. alle danskere må gerne bo i Sverige uden nogle nogen tilladelser. Så danskere kan flytte til Sverige og gifter sig med sin udenlandske partner og bo sammen i Sverige. Ca.3 måneder efter kan partneren få EU-borgerskab i Sverige. Så må de gerne flytte tilbage til Danmark. Det er lovligt. Hvis den danske regeringen håber at undgå at flere udlændinger kommer ind til Danmark, skal de først lave en fælles lov af om familiesammenføring mellem Sverige og Danmark, også mellem andre EU lande og Danmark, før regeringen alene laver sådan en stram regel. Ellers får Danmark bliver hæftet betegnelsen som en ubalancederet egoist af både andre EU-lande og non-EU-lande.

Jeg vil gerne sige til sidst. Til sidst vil jeg gerne sige. De nye love er det samme som at regeringen siger, "Alle danskere må ikke gifte sig med en "dum" udlændinge. Hvis I gerne vil gifte sig jer med sådan en udlænding, bare opgiv det eller skal I gå væk fra "skrup" ud af Danmark.

Post a comment

Private comment

Profile

syltetoejsglas

Author:syltetoejsglas
Hej. Jeg er "Syltetoejsglas". Jeg er japaner. Jeg er blevet færdig med min kandidatuddannelse i Danmark. Nu er jeg i Japan og venter på at starter mit nye job. På denne blog vil jeg skrive om mit daglige liv på dansk og engelsk. Både almindelige kommentarer og rettelser af mine danske skrifter er velkomne.
-------------------------
Hello. I'm "Syltetoejsglas (= "jam jar" in danish)". I'm japanese. I'm finish my master course in the university in Denmark. Now I'm in Japan and waiting for starting my new job. I'll write about my daily life in English and danish in this blog. Both ordinary comments and corrections of my english writing are welcome.

Thank you for visiting!
Category
Calendar
11 | 2018/12 | 01
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- - - - - - 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 - - - - -
Latest journals
Latest comments
Search form
Link
Monthly archive
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR