Japan - Dag 8

D.21 Juli
Jeg tog toget til Kawagoe. Kawagoe ligger tæt på Tokyo. Så jeg anbefaler at I besøger Kawagoe når I rejser til Tokyo. Kawagoe var en vigtig by i Edo perioden (fra 1600 til 1867). Derfor er der stadigvæk mange gamle bygninger i Kawagoe. De gamle bygninger bruges til bl.a. butikker, kcafe'er, restauranter og museer. (Se: Kawagoe City Official website in English)

45.jpg


Toki-no-kane (Et gammelt klokketårn)
 46.jpg

En kafebønner shop
47.jpg 

48.jpg 

Indgangen af en japansk restaurant
49.jpg


Jeg kom til Kawagoe fordi jeg mødte mine gamle kollegaer. Jeg boede i Kawagoe mens fra jeg var 23 år gammel til jeg var 26 år. Jeg arbejdede i en privatskole (7-13.klasse)  i kawagoe som en lærer. Jeg havde en aftale med de to gamle kollegaer om at mødes på en cafe' kl.17. Så jeg prøvede at gå rundt i byen indtil kl.17 efter jeg spiste frokost, men det kunne jeg ikke fordi det var ca. 38 grader ude. Jeg gik kun rundt kun 1 time og gik ind i en et stormagasin tæt på stationen. Der er altid air-conditioner inde i bygningerne.

Jeg mødte kollegaerne. De fortalte om hvordan skolen går nu, og hvordan studenterne er. Jeg spurgte dem om studenterne, som jeg underviste dengang. Mange af dem er studerende på universiteter eller seminarier nu. To af dem kom til privateskolen i for 3 måneder siden for at tage et praktikarbejde af læreruddannelsen. Tiden går hurtigt. Og Jeg er glad for at studenterne går deres egne vej.


Dagens japansk
En anbefaling = Osusume (おすすめ)


R, mange tak for rettelsen:)

Post a comment

Private comment

Profile

syltetoejsglas

Author:syltetoejsglas
Hej. Jeg er "Syltetoejsglas". Jeg er japaner. Jeg er blevet færdig med min kandidatuddannelse i Danmark. Nu er jeg i Japan og venter på at starter mit nye job. På denne blog vil jeg skrive om mit daglige liv på dansk og engelsk. Både almindelige kommentarer og rettelser af mine danske skrifter er velkomne.
-------------------------
Hello. I'm "Syltetoejsglas (= "jam jar" in danish)". I'm japanese. I'm finish my master course in the university in Denmark. Now I'm in Japan and waiting for starting my new job. I'll write about my daily life in English and danish in this blog. Both ordinary comments and corrections of my english writing are welcome.

Thank you for visiting!
Category
Calendar
11 | 2018/12 | 01
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- - - - - - 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 - - - - -
Latest journals
Latest comments
Search form
Link
Monthly archive
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR