Japan - Dag 3

Jeg kørte til min frisør for at klippe mit hår bliver klippet. Jeg havde fik mit hår klippet meget kort, som jeg ikke havde gjort siden jeg var 15 år gammel.

Jeg klipper får altid klippet mit hår i Japan fordi mit hår er anderledes fra danskeres typiske hår. Mit hår er uregerligt, lidt bølget, voluminøst og tykt. Derfor bliver mit hårstyle min frisure ligesom at jeg tager har haft en cykelhjelm på hvis en dansk frisør klipper mit hår kort ligesom at han/hun ville klippe en danskeres hår.

Jeg spurgte min frisør om at hun havde klippet nogle nogen udlaændingers hår. Hun sagde, "Ja, jeg kliper tit nogle udlandingers hår udlændinge. Men de er asiater så det er ikke så svært at klippe.". Hun fortsatte, "Jeg har engang klippet en englænders hår engang. Det var svært fordi hans hår var for tyndt. Jeg forstod vidste ikke hvor meget jeg skulle klippe."

I-dags Dagens japansk:
Det er svært. = Muzukasii (むずかしい)

S, mange tak for rettelsen:)

Post a comment

Private comment

Profile

syltetoejsglas

Author:syltetoejsglas
Hej. Jeg er "Syltetoejsglas". Jeg er japaner. Jeg er blevet færdig med min kandidatuddannelse i Danmark. Nu er jeg i Japan og venter på at starter mit nye job. På denne blog vil jeg skrive om mit daglige liv på dansk og engelsk. Både almindelige kommentarer og rettelser af mine danske skrifter er velkomne.
-------------------------
Hello. I'm "Syltetoejsglas (= "jam jar" in danish)". I'm japanese. I'm finish my master course in the university in Denmark. Now I'm in Japan and waiting for starting my new job. I'll write about my daily life in English and danish in this blog. Both ordinary comments and corrections of my english writing are welcome.

Thank you for visiting!
Category
Calendar
11 | 2018/12 | 01
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- - - - - - 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 - - - - -
Latest journals
Latest comments
Search form
Link
Monthly archive
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR