Japan - Dag 1

Jeg var i Japan i juli og august. Jeg skriver lidt (meget?) om mit ophold i Japan på denne blog. Det var historisk varmt næsten hver dag i Japan, puha. Men jeg var meget glad for at møde mine familie, venner og gamle kolleger. Jeg har ikke mødt dem i halvandent år.

Der er 3 store lufthavne i Japan, Tokyo Narita-international(østlig Japan), Kansai-international(vestlig Japan) og Chubu-international (midten). Min familie bor tæt på Chubu-international lufthavn. Da jeg gik ud fra lufthavnen efter at hente min 20kg tunge taske, blev jeg overrasket fordi klimaet var så forskelliget fra det i Danmark. Det Den var kl.22 dengang, men det var stadigvæk meget vearmt og meget meget m.e.g.e.t. fugtigt. Det var fordi den regnfulde sæson regntiden blev var ikke sluttet endnu i Japan. den regnfulde sæson regntiden, som hedder TSUJU på japansk, fortsætter falder normalt fra starten af juni til midten af juli, bortset fra Hokkaido (Nordlige Japan).

Jeg kørte med bussen fra lufthavnen til den nærmeste togstation fra mit hus min lokale togstation. Min mor hentede mig på stationen med sin bil. Jeg var meget glad for at møde hende:). Det Den var kl.23 da vi kørte hjem. Jeg var ikke søvnig på grund af den lange flyverejse. Min krop arbejdede stadigvæk med dansk tid, så min krop troede at det var kl.16. Min mor og jeg snakkede og snakkede om, hvad vi har havde lavet i dette halvanden år hinanden års adskillelse. Pludselig blev jeg søvnig efter snakken.


I dags Dagens japansk
Godnat. = Ojasuminasai. (おやすみなさい。)*J, mange tak for rettelsen:)

Post a comment

Private comment

Profile

syltetoejsglas

Author:syltetoejsglas
Hej. Jeg er "Syltetoejsglas". Jeg er japaner. Jeg er blevet færdig med min kandidatuddannelse i Danmark. Nu er jeg i Japan og venter på at starter mit nye job. På denne blog vil jeg skrive om mit daglige liv på dansk og engelsk. Både almindelige kommentarer og rettelser af mine danske skrifter er velkomne.
-------------------------
Hello. I'm "Syltetoejsglas (= "jam jar" in danish)". I'm japanese. I'm finish my master course in the university in Denmark. Now I'm in Japan and waiting for starting my new job. I'll write about my daily life in English and danish in this blog. Both ordinary comments and corrections of my english writing are welcome.

Thank you for visiting!
Category
Calendar
11 | 2018/12 | 01
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- - - - - - 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 - - - - -
Latest journals
Latest comments
Search form
Link
Monthly archive
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR